Gepaneerde vis met spinazie puree

 

Gevogelte braadworst, erwten, worteltjes en aardappelen

 

Kalkoen, broccolimix met kroketten

 

Kip met currysaus en annanas en rijst

 

Spaghetti bolognaise

 

Stoofvlees op z'n vlaams met appelmoes en frietjes

 

Varkensgebraad, bloemkool en bechamel aardappelen

 

Varkenslapje met groentenstamppot

 

Vis, brunoisegroenten in saus met tagliatelle

 

Vis met vissaus en stamppot van worteltjes

 

Vol au vent met frietjes

 

Balletjes in tomatensaus, knolselder in bechamel & aardappelen

1
1

Uitgebreide keuze

Afhankelijk van de doelgroep worden verschillende menu’s opgesteld in samenspraak met de keukenverantwoordelijken, onze diëtiste en een werkgroep van klanten die zorgen voor een evenwichtige samenstelling van de maaltijden. De volgende hoofdgroepen van menu’s zijn beschikbaar; menu zonder varkensvlees, menu met varkensvlees, menu halal en een menu met extra groenten. Uiteraard zijn deze verschillende menu’s combineerbaar binnen één instelling. In samenspraak met onze diëtiste bieden wij dieet varianten aan gebaseerd op de bestaande gerechten. Een voorbeeld hiervan is een gluten lactose vrije bechamelsaus.

Vraag hier uw testpakket aan:

Testpakket aanvragen?