Regeneratie van de maaltijden

Regeneratie van de maaltijden

Het doel van een koude-lijn-systeem is om ervoor te zorgen dat de tijd tussen het opwarmen en het verbruik van de maaltijd zo kort mogelijk is. Op deze manier behouden we maximaal de vitaminen en is de structuur van de maaltijden optimaal.

U kan de maaltijden opwarmen in een microgolfoven, een conventionele oven of in een professionele regeneratieoven. Daardoor kan eenieder onze maaltijden aanbieden en kan u de eventuele investeringen die hiervoor nodig zijn, doseren volgens de mogelijkheden van uw organisatie.

Bij het gebruik van een conventionele oven, verdeelt u gewoon de maaltijden in inox gastronoombakjes vlak voor het opwarmen. U gebruikt best altijd een deksel, behalve als u iets gepaneerd opwarmt.

Als de maaltijden warm zijn, is het best deze altijd even om te roeren om de warmte maximaal te verdelen. De ideale temperatuur daarvoor schommelt tussen minimum van 65°C en maximum 85°C.

Soepen worden geleverd in concentraatvorm zodat u enkel water dient toe te voegen. U brengt het water, samen met het concentraat langzaam aan de kook.