Online bestellen

Gemakkelijk online bestellen

Bij de opstart van de samenwerking ontvang de klant een login en een paswoord voor het bestelprogramma e-catering. U kan bij ons niet alleen terecht voor maaltijden maar ook voor keukenmateriaal en opleidingen voor keukenmedewerkers. We begeleiden u bij de eerste dag en zorgen voor een autocontrolesysteem zodat alles in orde is voor het FAVV.

Bestellingen dient u één keer per maand online op te geven en dit vóór de 15de van de maand voor de hierop volgende maand. Tot één week voor levering kan u de aantallen nog aanpassen in het systeem. We vragen de definitieve bestellingen 5 werkdagen voor de levering.

E-catering is het programma waarmee u met de centrale keuken van Agape communiceert. Via deze weg kan u zowel menu’ s raadplegen alsook de maaltijden, alternatieven of uit een boodschappenlijst bestellen. U kan via deze weg ook uw bestelgeschiedenis raadplegen. Voor organisaties met meerdere vestigingsplaatsen kunnen we een overkoepelende masterklant aanmaken zodat u met één paswoord toegang hebt tot alle organisaties van de groep. Iedere klant krijgt een gebruikersnaam en een wachtwoord toegestuurd en krijgt een persoonlijke opleiding. Onze helpdesk is elke dag bereikbaar tussen 8 en 16u voor verdere ondersteuning.