Halal

Gecertificeerd, authentiek en smaakvol

Smaakvolle halal-gerechten zijn populair. Ook in Vlaanderen is een grote behoefte aan (h)eerlijke halal-maaltijden. Halal betekent letterlijk ‘toegestaan’. Wie halal wil eten, doet dat in overeenstemming met de voorschriften van de Islam. Halal-vlees dient dan ook aan strikte eisen (o.a. vrij van antibiotica en chemicaliën) te voldoen. Agape is er trots op om al jarenlang 100% halal-maaltijden te leveren aan onderwijsinstellingen. Laat je verrassen door onze kwaliteit en probeer ze uit!

Gevogelte, vis of vegetarisch

Al onze halal-gerechten worden uitsluitend bereid met gevogelte of vis of zijn vegetarisch. Stuk voor stuk gezonde eiwitkeuzes met lage vetgehaltes. Bovendien zitten onze halal-maaltijden bomvol vitamines en mineralen. Waar mogelijk gebruiken we het liefst lokaal geproduceerde, verse ingrediënten. Uiteraard zijn we volledig halal-gecertificeerd.

Authentieke smaken

Voor een gezonde halal-maaltijd kan je elke dag bij ons terecht. Al onze maaltijden worden in een apart deel van de keuken bereid, waarbij we een strikte hygiënecode hanteren.

Geïnspireerd door authentieke smaken stellen we samen met onze diëtisten en koks de lekkerste halal-recepten samen. Een feest voor het oog en voor je smaakpapillen!