Kwaliteit primeert

Wij kiezen voor het behoud van het maximum aan vitamines, mineralen, smaak en textuur. Daarom werken we met het systeem van de koude lijn dat er voor zorgt dat de tijd tussen het opwarmen van de maaltijd en het effectief nuttigen ervan zo kort mogelijk is.

Koel geleverd en koel bewaren

Onze maaltijden worden met de grootste zorg bereid en moeten dus ook met de grootste zorg worden geleverd en bewaard. De leveringen gebeuren daarom met onze eigen transport zodat we elke keer weer garant kunnen staan voor een optimale levering.

Regeneratie van maaltijden

Het doel van het koude-lijn-systeem is ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk vitaminen en mineralen behouden blijven voor de kinderen. Dit systeem maakt dat mogelijk door de tijd tussen het opwarmen en gebruiken van de maaltijd zo kort mogelijk te houden.

Uitgebreide keuze

Per doelgroep stellen we een menu op in samenspraak met de keukenverantwoordelijken, de diƫtiste en een werkgroep van klanten. Op die manier komen we telkens weer tot een uitgebalanceerde maandmenu.

Duurzaamheid centraal

We zorgen voor onze kinderen en dus ook voor de planeet van onze kinderen. We houden onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kiezen daarom voor duurzaam transport.