Koel geleverd en koel bewaren
Onze maaltijden worden met de grootste zorg bereid en moeten dus ook met de grootste zorg worden geleverd en bewaard. Die leveringen gebeuren met eigen transport. Zo kunnen we garant staan voor een optimale levering. Onze voertuigen zijn allemaal in real-time gelogd om zo de koude keten te kunnen verzekeren. De geleverde maaltijden moeten best onmiddellijk bij levering in de koelkast worden geplaatst (tussen 2°C en 4°C) en hebben enkel op die manier een gecertificeerde koelverse houdbaarheidsdatum van 21 dagen. Dit zorgt ervoor dat u zeer gemakkelijk en flexibel kan inspelen op een gewijzigde vraag binnen uw organisatie.
Agape adviseert aparte koelkasten te gebruiken voor het stockeren van de maaltijden. Deze koelkasten dienen wekelijks gereinigd en ontsmet te worden omdat hygiëne cruciaal is. Als u de producten niet verbruikt, kan u deze invriezen vόόr de vervaldatum en hiervan een inventaris aanleggen. De ingevroren producten kunnen dan binnen de twee maanden nog worden verbruikt.