Productie in functie van kwaliteit

We namen van bij het begin zeer bewust de keuze voor het systeem van de koude lijn wat er mee voor zorgt dat er tussen het opwarmen van de maaltijd en het nuttigen ervan de tijd minimaal is, waardoor vitamines, smaak, kleur en textuur maximaal wordt behouden.

Koel geleverd en koel bewaren

Onze maaltijden worden met de grootste zorg bereid en moeten dus ook met de grootste zorg worden geleverd en bewaard. Die leveringen gebeuren met eigen transport. Zo kunnen we garant staan voor een optimale levering.

Regeneratie van de maaltijden

Het doel van een koude-lijn-systeem is om ervoor te zorgen dat de tijd tussen het opwarmen en het verbruik van de maaltijd zo kort mogelijk is. Op deze manier behouden we maximaal de vitaminen en is de structuur van de maaltijden optimaal.

Uitgebreide keuze

Afhankelijk van de doelgroep worden verschillende menu’s opgesteld in samenspraak met de keukenverantwoordelijken, onze diëtiste en een werkgroep van klanten die zorgen voor een evenwichtige samenstelling van de maaltijden.

Kinderdagverblijven

Voor kinderdagverblijven worden de menu’s opgesteld in samenspraak met een diëtiste die uitsluitend werkt op basis van de voorschriften van Kind & Gezin.

Duurzaamheid centraal

Wij streven naar een zo duurzaam mogelijk transport met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Door slechts eenmaal per week te leveren, vermijden we overbodige ritten wat uiteraard een gunstige invloed heeft op het milieu.